angiiee

Produktiv dag

Kategori: Allmänt

Har fått gjort hur mycket som helst känns det som! Började dagen med att skruva fast handtaget till badrumsskåpet (har bara tagit typ 6månader XD) passade också på att byta pluggar i handdukshängaren. Handy me..

Sorterade sen all pant, slängde upp lite skit på vinden och traskade in till stan för sushi-date med Dominika :))
Nu är snart tvätten klar och alla fönster är tvättade ! Det var banne mig på tiden!!! Såg ju knappt ut xD

Nu har jag parkerat min kropp i soffan en stund och de blir väl typ där min kväll kommer sluta, ensam i soffan på valborg..

Tänkte slänga med ett tips när jag ändå håller på. Jag säger Galltvål !
Kolla in alla användningsområden, de är helt otroligt och de funderar verkligen. Hade fått röda färgfläckar i hela duschen efter min färgbombsinpackning och var rädd att de inte skulle gå bort men jo då :D
Spana in före och efter bildernaTrodde btw att jag skulle bli en katt fattigare idag.. Var ute på balkongen och tvättade fönstrena och hade pissekatterna med mig och helt plötsligt får jag syn på Oliver som hänger på balkongräcket!! (bor på 4de våningen) Fick tag på den idioten tack och lov, slängde in honom i köket och fortsatte med mitt. Efter säkert 5min ser jag hur Oliver kommer springandes, tar sats och hoppar ännu en gång... Jävla idiotkatt!!! Inte nog med att han förmodligen skulle dö av fallet utan jag höll på att få hjärtsnörp! 2 GGR!.....

men men..

see yah

Bra resultat

Kategori: Smink & Skönhetstips

Ja de går ett tag mellan gångerna som jag hamnar här. Men aa, nu blir de lite iaf..

Fick presentkort på kicks i födelsedagspresent så fick bli lite ansiktsvård från Formula 10.0.6. Det blev bland annat lite hudmasker (No time to shine, Deep down detox och Over night success) och 2 hudkrämer (Seriously shine free och Rescue me).
Än så länge har jag bara provat "No time to shine, Seriously shine free och Rescue me" och är faktiskt riktigt nöjd! Ser lovande resultat :P
Hudmasken "No time to shine" kändes lite läskig eller hur man nu ska säga, den brännde en hel del i ansiktet till en början men de slutade efter en liten stund, tydligen fler än jag som kännt av det.
Hudkrämerna är toppen, ganska rinniga but I like them!!

Långfredag

Kategori: Allmänt

Trött människa!


Har iaf spenderat denna lediga dag hos min fantastiska svärmor och Glenn. De bjöd på en smaskig måltig och tårta efter det :P MUMS !
Imorgon blir det hem till svärfar för lite mat och på söndag åker jag och babe till Falkenberg. Jag och min bror fyller på måndag så ska ner och fira med familjen :)

Men nuu är det bäst jag lägger mig i sängen innan jag somnar på fläcken här i soffan xD
NattiNatti

I'm sexy and I know it

Kategori: Allmänt

fast nää :P men jag har de bra med min chokladmask på och mitt slapp i soffan :)

Äntligen

Kategori: Allmänt

Inatt kommer älsklingen hem från Hemsedal :) Under helgen har jag ersatt honom med min bror, i lördags tog vi en runda på torp och på kvällen blev de bowling och sushi/thaimat :) smaskens!

Lämnade honom på tåget vid 12 och har nu äntligen fått tummen ur och kom just hem från motionshuset... Det var verkligen på tiden!! Har inte varit där på en månad :( har bara dagkort (10-15 vardagar och alla tider på helgen) men hinner ju inte med, har praktik mellan 9-18 på vardagarna och på helgerna har jag inte riktigt haft tid.

Nu blir de en välbehövd dusch och sen ska jag försöka orka laga någon god mat och kolla på någon film tror jag :)