angiiee

Färgbomb!

Kategori: Allmänt

Fick här om dagen tips om färgbombs inpackning för håret som både ska vårda håret som en vanlig inpackning och samtidigt ge färgat hår mer lyster och färgen mer styrka!
Var ju lite tvungen att testa och köpte min på Bellbox för 178:- valde färg 500. Riktigt nice!

Rekommenderar!

Nix...

Kategori: Allmänt

Vill bara meddela att nageldekorationen jag köpte igår SÖG! Dom började släppa redan igår kväll utan att jag ens haft händerna i vatten.. Hur är det då tänkt att de ska sitta i 10dagar? Man lär ju duscha liksom? . . .

Well well, fick tillbaka pengarna iaf :) Thats nice! Och snart är det HEELG !!<3

Kunde inte låta bli

Kategori: Allmänt

Mmm de var svårt att hålla tassarna borta.. Var inne på kicks för att köpa ögonbrynsknivar och råååkade springa på "Kiss nail wrap fashion sticks".

Har självklart klistrat på dom redan och aa, de blev nice faktiskt :P Ska bli spännande och se hur bra dom sitter, ska hålla i ca 10dagar men den som lever får se ^^

Här har du resultatet iaf!

Igår !

Kategori: Allmänt

Igår hade jag och älskning 2år tillsammans <3
Jag köpte blommor efter praktiken och efter att Robin kommit hem från träningen så mös vi till det med lite ostbricka och vin :)


Våfflor

Kategori: Allmänt

Känner mig ganska matt efter vecka nr2 på praktiken. Det är mycket att lära sig om man säger så ^^
Men det är kul, jag gillar att lära mig nya saker och att träffa nytt härligt folk :)

Snart ska jag och babe cykla upp till min svärfar där de bjuds på VÅFFLOR :D Smaskigt!Vi hörs senare !

Länge sedan..

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag ens orkade mig starta datorn ^^ Har varit helt slut när jag kommit hem och har sen haft fullt upp i helgen :)

Praktiken är toppen! trivs som fisken i vattnet :D

Lördagsmys

Kategori: Allmänt

Var på mysig promenad med Emma på strandpromenaden igår och avslutade med en fika på snäckan :)
På kvällen var det klassfest hos Marielle, I like :) Tackar och bockar för en bra kväll. När jag sen kom hem upptäcker jag att jag är utelåst... Så jag provade på livet som uteliggare och fick sova i trappuppgången mellan 02.30-06.00 DÅ fick jag väckt Robin som låg och sov :( Jag tycker synd om alla stackare som inte har ett varmt hem och säng att komma hem till.

Idag åkte jag, Robin, Victor och Petter till tatueringsmässan i Trollhättan, mycket nice! Nu ligger jag och babe i soffan och kollar på Family Guy med massa gott :)

Gekås med Emma imorgon, blir hämtad vid 07 så får bli en tidig kväll ^^

Ha de BRA!!!


Nu tar jag helg !

Kategori: Allmänt

Idag var sista dagen på utbildningen, på måndag börjar praktiken och jag känner mig väldigt förväntansfull :) Det ska bli både skönt och kul att komma ut och jobba lite även om jag kommer jobba gratis..
Ska vara på Hemtex i 6 veckor.

MiROi (skolan) bjöd på mat på Kullgrens idag som ett litet avslut och vi som var klara med veckans arbete fick ledigt imorgon, skönt :) Då blir de en heldag med Emma, ut och gå och sen med stackars Saga till veterinären.
På kvällen blir de avslutningsfest med dom som ville i klassen och respektive :)

Solen skiner och det är VÅÅÅR<3